om mig

maria korthårig

Jag heter Maria Ernborg Wendahl  och är precis färdig med fyra och ett halvt års utbildning till Rosenterapeut! Den 14:e augusti 2017 blev jag färdig Rosenterapeut. De senaste två åren av utbildningen bestod av praktik, så jag har gett över trehundrafemtio behandlingar.

Min första kontakt med Rosenmetoden var en bok på biblioteket som pockade på min uppmärksamhet.* Jag läste den och kände igen så mycket. När jag fick min första rosenbehandling var det som att en del av mig hittade hem.  Den gången visste jag inte att det här med tiden skulle vara något jag valde att utbilda mig inom för att kunna ge vidare till andra. Men jag visste att det berörde mig på djupet.

För mig är arbetet med den här metoden att vara i ständig utveckling. När jag tillåter mig att fortsätta utvecklas innebär det en stor öppenhet och flexibilitet i mötet med  andra. Jag som terapeut vill möta dig med nyfikenhet under trygga förutsättningar. Jag tror att människors bemötande mot varandra har en enorm kraft. När du frigör den kraft som hållit dig tillbaka stannar det inte med dig, utan påverkar hela din omgivning, dina relationer, de människor du möter.

Jag har även gått Reiki ett och två och ger behandlingar i Reikihealing.

Välkommen på behandling hos mig!

*boken heter ”Rosenmetoden – kroppsbehandling för bättre livskvalitet” av Marion Rosen med Susan Brenner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s