om mig

maria korthårig

Jag heter Maria Ernborg Wendahl  och är  Rosenterapeut.

Min första kontakt med Rosenmetoden var en bok på biblioteket som pockade på min uppmärksamhet.* Jag läste den och kände igen så mycket. När jag fick min första rosenbehandling var det som att en del av mig hittade hem.  Den gången visste jag inte att det här med tiden skulle vara något jag valde att utbilda mig inom för att kunna ge vidare till andra. Men jag visste att det berörde mig på djupet.

Utbildningen till Rosenterapeut pågick under fyra och ett halvt år, varav två års praktikperiod där jag gav 350 behandlingar, fick handledning enskilt och i grupp och fick egna behandlingar.

För mig är arbetet med den här metoden att vara i ständig utveckling. När jag tillåter mig att fortsätta utvecklas innebär det en stor öppenhet och flexibilitet i mötet med  andra. Att få möta dig som klient i  livsviktiga situationer, och tillsammans med dig uppleva förändring och  kontakt med en djupare del av dig är ett riktigt hedersuppdrag.

Jag som terapeut vill möta dig med nyfikenhet under trygga förutsättningar. Jag tror att människors bemötande mot varandra har en enorm kraft. När du frigör den kraft som hållit dig tillbaka stannar det inte med dig, utan påverkar hela din omgivning, dina relationer, de människor du möter.

Jag har även gått Reiki ett och två och ger behandlingar i Reikihealing.

Välkommen på behandling hos mig!

*boken heter ”Rosenmetoden – kroppsbehandling för bättre livskvalitet” av Marion Rosen med Susan Brenner

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s