om mig

maria korthårig

Jag heter Maria Ernborg Wendahl  och är  Rosenterapeut och Änglahealer.

Min första kontakt med Rosenmetoden var en bok på biblioteket som pockade på min uppmärksamhet.* Jag läste den och kände igen så mycket. När jag fick min första rosenbehandling var det som att en del av mig hittade hem.  Den gången visste jag inte att det här med tiden skulle vara något jag valde att utbilda mig inom för att kunna ge vidare till andra. Men jag visste att det berörde mig på djupet.

Utbildningen till Rosenterapeut pågick under fyra och ett halvt år, varav två års praktikperiod där jag gav 350 behandlingar, fick handledning enskilt och i grupp och fick egna behandlingar. Sedan dess har jag arbetat några år med att ge behandlingar och utbildar mig nu vidare till introduktionskurslärare. Jag kommer även fortsätta ge behandlingar.

För mig är arbetet som Rosenterapeut och Änglahealer väldigt spännande. Varje behandling är ett nytt möte, och jag vet aldrig  vem och vad jag kommer möta. Jag har kunskapen och närvaron i Rosenmetoden till hjälp.                                                             Att få möta dig och tillsammans uppleva förändring och  kontakt med en djupare del av dig är ett riktigt hedersuppdrag.

Som änglahealer är jag en kanal för änglar. Ibland kommer det budskap i form av ord, ibland som ren energi, och ibland som tystnad. Änglarna ber mig att ta med det om tystnad, då tystnad inte ska förväxlas med ingentling, utan att tystnaden rymmer viktig information fast på ett annat plan.

Jag som terapeut vill möta dig med nyfikenhet under trygga förutsättningar. Jag tror att människors bemötande mot varandra har en enorm kraft. När du frigör den kraft som hållit dig tillbaka stannar det inte med dig, utan påverkar hela din omgivning, dina relationer, de människor du möter.

Välkommen på behandling hos mig!

*boken heter ”Rosenmetoden – kroppsbehandling för bättre livskvalitet” av Marion Rosen med Susan Brenner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s